Voka Open Bedrijvendag


Lammerstraat 18 9000 Gent
09 266 05 50 Klik om te bellen

Elke eerste zondag van oktober sinds 1991
Voor uiteenlopende sectoren
Fysieke en digitale deelname mogelijk

Over Voka Open Bedrijvendag

Voka Open Bedrijvendag is het grootste eendagsevenement van Vlaanderen & Brussel sinds 1991 en vindt plaats op de 1ste zondag van oktober.

Samen ondernemen, samen groeien en samen duurzaam innoveren!

Heb je een nieuw gebouw? Heb je een verjaardag te vieren? Wens je een generatiewissel binnen het bedrijf in de kijker te zetten? Heb je zin in een grote teambuilding en wens je je fiere medewerkers in de bloemetjes te zetten?
Dan is een deelname aan Voka Open Bedrijvendag een juiste keuze!

Vergroot de bekendheid van je bedrijf door fysiek je deuren open te stellen. Kan je je deuren niet fysiek openzetten wegens hygiënische redenen of een doorlopend productieproces? Geen zorgen, ook jij kan deelnemen! Met een digitale deelname aan Voka Open Bedrijvendag kunnen bezoekers 365 dagen, 24 uur op 24 uur, jouw bedrijf bezoeken vanuit hun zetel.

Alle bedrijven van klein tot groot en uit de meest uiteenlopende sectoren kunnen zowel fysiek alsook digitaal deelnemen aan Voka Open Bedrijvendag.

Het evenement biedt de bezoekers een unieke ervaring: een blik achter de schermen van bedrijven die anders nooit hun deuren openen voor het grote publiek.

Met honderdduizenden bezoekers is het event telkens weer een schot in de roos. Als bezoeker krijg je de unieke kans om te ontdekken hoe je favoriete producten gemaakt worden, hoe bedrijven tewerk gaan, waar je buurman werkt en zoveel meer!

De missie van Voka Open Bedrijvendag is het ondernemerschap tonen aan het grote publiek. Een maatschappelijke rol die we met veel goesting vanaf nu 365 dagen, 7 dagen op 7, 24 uur op 24 vervullen, dankzij ons digitaal aanbod van virtuele tours.

...en dit samen met onze sterke partners VLAIO, Voka, ING, De Zondag, Trends, Radio 2 en vrt1!

Foto's

Voka Open Bedrijvendag in het kort

Organisatie op gebied van

Corporate Events
Evenementen

Doelgroep

Bedrijven
Particulieren

Onze locatie

Logo Voka Open Bedrijvendag

Voka Open Bedrijvendag

Voka Open Bedrijvendag


Lammerstraat 18 9000 Gent
09 266 05 50 Klik om te bellen