La Réserve


Elizabetlaan 160 8300 Knokke-Heist (Knokke)
050 61 06 06 Klik om te bellen

Over La Réserve

Volgend op één van de meest ambitieuze hotel-reconstructies in de geschiedenis van Knokke neemt La Réserve opnieuw haar plaats in aan de Belgische kustlijn.

Het nieuwe vijfsterrenhotel is het grootste in Knokke-Heist . Voor uw optimaal comfort, biedt La Réserve 108 kamers en 2 suites aan. Deze werden individueel ingericht om een thuis te creëren weg van huis. Een prachtige combinatie van tijdloze elegantie met discrete technologie.
Hotel La Réserve biedt 4 verschillende kamertypes en 2 suites aan met één ambitie in gedachten … zijn gasten de beste beleving aanbieden in Knokke-Heist.

Met het Casino of het Zegemeer als achtergrond, zijn de 5 vergaderruimtes en de balzaal ontworpen met alle comfort.
De modernste technologie, natuurlijk daglicht, excellente keuken… of u nu een conferentie, vergadering of bijeenkomst plant, de ervaring van La Réserve-team garandeert een probleemloos verloop.

Op culinair vlak biedt La Réserve een waaier van mogelijkheden aan. U kan lunchen in de luchtige atmosfeer van de “Bistro”, genieten van de verfijnde Belgische keuken in het restaurant “Dinner 160” of samenkomen voor cocktails in “Bar 160”.

De wellness, gelegen op de 6de verdieping met als achtergrond het Zegemeer, is een rustige oord gewijd aan uw welzijn. Het gebruik van het zwembad, de sauna en de hammam wordt aangeboden aan de hotelgasten.

La Réserve in het kort

Organisatie op gebied van

Corporate Events
Evenementen
Hotel, restaurant, bar
Incentives

Doelgroep

Bedrijven
Particulieren

Onze locatie

Logo La Réserve

La Réserve

La Réserve


Elizabetlaan 160 8300 Knokke-Heist (Knokke)
050 61 06 06 Klik om te bellen