jenspas (I2B cvba)


Kwaadstraat 27 9750 Zingem
+3293842123 Klik om te bellen

Over jenspas (I2B cvba)

Al meer dan 15 jaar zijn we lezingenmakers. We creëren en geven onderhoudende en inspirerende sessies rond managementthema’s. Dit doen we als gastspreker bij lezingen, seminaries en congressen of als begeleider bij managementvergaderingen.

In een wereld waar zoveel zich steeds vernieuwende informatie binnen ieders handbereik ligt, is het zaak om inzicht in al die informatie te krijgen. Het is onze betrachting om met onze lezingen niet zo maar feiten, weetjes op de toehoorders af te vuren, maar de inhoud behapbaar aan te bieden en vooral structuur en een helder verhaal mee te geven zodat iedereen zijn persoonlijk inzicht op een goede basis kan ontwikkelen. Zie ons als de documentairemakers van wetenschappelijke programma’s op televisie, maar dan over management, en niet op tv, maar in congreszalen, seminaries en managementvergaderingen.

Hoewel we een breed aanbod aan onderwerpen afdekken, behoren onderwerpen zoals samenwerken, motivatie, leiding geven, betrokkenheid en innovatie tot de kern van ons werk. Alles wat met de mens in de organisatie te maken heeft trekt onze aandacht.

We bieden enkele, zich door de jaren heen ontwikkelde formats aan:
* Lezingen
* Workshops
* Boekenwijsheid
* Filmseminaries
* Begeleiding van managementvergaderingen

Foto's

Jens Pas - spreker

jenspas (I2B cvba) in het kort

Organisatie op gebied van

Coaching
Corporate Events
Evenementen
Incentives
Teamtrainingen

Doelgroep

Bedrijven

Onze locatie

Logo jenspas (I2B cvba)

jenspas (I2B cvba)

jenspas (I2B cvba)


Kwaadstraat 27 9750 Zingem
+3293842123 Klik om te bellen