HARPO-Speakers Society


Haarstraat 11 2000 Antwerpen
0032 3 231 43 79 Klik om te bellen

Over HARPO-Speakers Society

Maak kennis met Harry van Hest als je je evenement een aparte dimensie wilt geven!

Harry heeft inmiddels meer dan 20 jaar ervaring als moderator-spreker. Je kunt hem kennen van zijn programma bij Radio 2, waar hij startte als presentator. Maar al gauw werd de studio te klein, dus ging hij freelancen als moderator, presentator of dagvoorzitter. Ondertussen groeide hij ook met succes door als gastspreker. In dat kader is hij oa de trotse voorzitter van de ‘Klanten Wegjaag Club’, een klant-seminar op basis van de ‘omgekeerde psychologie’.
Zoek je dus iemand die een leerzame lezing kan brengen op een boeiende en zelfs plezante manier, dan ben je bij hem aan het juiste adres.
Daarenboven is hij in België geboren en getogen, maar beschikt hij over de Nederlandse nationaliteit. Daarom ontwikkelde hij ook een dynamisch seminar over de verschillen in zaken doen, de communicatie en de algemene cultuur tussen die beide landen. Deze voordracht brengt hij graag voor groepen van over de beide kanten van de grens, wat geregeld tot hilarische finales leidt.

Wat kan ook voor jullie zijn toegevoegde waarde zijn ?

Tijdens al zijn voordrachten bouwt hij steeds de nodige interactie in, gekoppeld aan jullie specifieke wensen. Want voorafgaand aan elke samenwerking, is er telkens een grondig gezamenlijk overleg zodat hij kan zorgen dat hij steeds een programma op maat van de opdrachtgever kan samenstellen. Je hebt met hem gegarandeerd een ervaren spreker die zijn publiek graag boeit en entertaint!

Waar kan hij je allemaal mee helpen?

Allicht op verschillende manieren, zo is hij onder andere inzetbaar als:
-        Gastspreker
-        Trainer
-        Coach
-        Moderator
-        Presentator
-        Animator

Extra toelichting: ‘Klanten Wegjaag Club’


Wil je het maximale uit je klantcontact halen dan is deze formule gebaseerd op de omgekeerde psychologie ideaal. Door een seminar van de Klanten Wegjaag Club te boeken leren jullie medewerkers op een vernieuwende en vooral onvergetelijke wijze hoe je écht goed met je klanten omgaat. Als opdrachtgever kun je ook hier weer een aantal verbeterpunten in dit seminar laten opnemen, zodat de lezing zo goed mogelijk aansluit bij de ambities van jouw bedrijf. Deze lezing kan naar wens ook worden uitgebreid met workshops of zelfs met complete klant-trainingen.

‘To be Energised or not to be Energised: This is the answer!’

Ook zo’n succesformule van Harry. Een voordracht die een energieke boost geeft aan alle toehoorders bij de start/kick off van bv een nieuw project en waarbij u niets hoeft te betalen als uw medewerkers niet naast of zelfs op hun stoel staan van enthousiasme!

Wil je meer informatie?

Bekijk dan vooral Harry’s website of neem gerust telefonisch contact met hem op. Hij denkt graag met je mee over jouw wensen en zorgt dan ook voor een programma op jullie maat!

Video

Foto's

HARPO-Speakers Society in het kort

Organisatie op gebied van

Coaching
Corporate Events
Evenementen
Incentives
Teamtrainingen

Doelgroep

Bedrijven

Onze locatie

Logo HARPO-Speakers Society

HARPO-Speakers Society

HARPO-Speakers Society


Haarstraat 11 2000 Antwerpen
0032 3 231 43 79 Klik om te bellen